PLATANISTA

Psalidi (Kos) Greece
PSALIDI
de la
EUR 4278 00 EUR
2 adulti

Hotelul Platanista in stil mediteranean este situat intr-o locație linistită, la doar 150 de metri de plajă și la 1 km de portul de acord din Kos. Acesta oferă piscine mari in aer liber, 2 persoane de spa și parcare privată gratuită.

Platanista are o varietate de spații de cazare confortabile și bine echipate, cu balcon privat.

Oaspeții se pot bucura de un mic dejun bogat inainte de a se relaxa in jurul piscinelor mari in aer liber, dintre care una sunt jeturi cu hidromasaj. Cina include preparate din bucătăria grecească și internațională.

Copiii se pot bucura de piscină de mică adancime, de locul de joacă și de activități organizate. Oaspeții mai activi pot juca un meci de tenis sau mini-golf. După o zi de activități și excursii, centrul spa Platanista oferă tratamente de masaj.

Datorită locatiei Hotelului Platanista, in peisajul rural din Psalidi, oaspetii pot lua parte la viata de zi cu zi din Kos. Tavernele tradiționale din apropiere oferă o viață de noapte animată. La doar pași se află o stație de autobuz, care oferă acces rapid la centrul orașului Kos, aflat la 3 km. Aeroportul Internațional Kos se află la 28 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre PLATANISTA, Kos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate