KIRKI VILLAGE

Rethymnon, Grecia
KIRKI VILLAGE Vara 2020 pachet 7 nopti plecare din Cluj-Napoca (1)Hotel Website: https://www.kirkivillage.com/en/index.php


Hotel Website: https://www.kirkivillage.com/en/index.php

 

Kirki Village este un hotel prietenos, situat în satul liniștit Panormo, la mai puțin de 200 de metri de plajă și aproape de Rethymon.

Est disponibil WiFi gratuit în toate zonele .

Hotelul oferă cazare la prețuri accesibile într-un mediu cald, tradițional și familiar.

Toate unitățile sunt mari și includ balcon sau terasă.

Accesul la aer condiționat și un seif pot fi oferite.

Restaurantul și zonele publice sunt decorate în stilul tradițional al satului.

Oaspeții pot petrece ore liniștite în bibliotecă sau se pot bucura de o înot în piscina în aer liber.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu masa specificata la fiecare hotel Transport cursa charter CLJ – CHQ - CLJ Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport Taxe de aeroport Catering inclus Asistenta turistica in limba romana BONUS: Asigurarea medicala si STORNO - Cocktail Travel Protection indiferent de varsta! BONUS: Transfer intern de grup din diverse orase ale tarii catre aeroport! Solicitarea de transfer trebuie mentionata la momentul efectuarii rezervarii, cu precizarea orasului de imbarcare a turistilor)

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective; Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie oferta fiecarui hotel); Taxa locala - in functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare