Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Sissi Bay Holtel & Wellness oferă vedere la mare si la satul Sissi si pune la dispozitie unităti de cazare confortabile, facilități de agrement excelente și bufet de mic dejun din partea casei.

Apartamentele sunt amenajate in stil tradițional cretan. Acestea sunt decorate cu gust și bine utilate, avand balcoane mari cu vedere la mare, la munte sau la grădinile hotelului Sissi. Hotelul pune la dispozitie o multime de activităti de agrement.

Puteți face o baie inviorătoare in una dintre cele 4 piscine mari. Jucati o partidă de minigolf sau de tenis. Răsfătati-vă la centrul de wellness al Hotelului Sissi Bay. Relaxațivă la saună, in cada cu hidromasaj sau cu un masaj. Participati la grătarele si serile traditionale cretane organizate in mod regulat la Hotel Sissi Bay.

De asemenea, Hotelul Sissi Bay & Wellness Club oferă un serviciu de inchirieri auto, precum si parcare privată gratuită. In imediata apropiere a hotelului se află un drum national care vă permite să ajungeti cu ușurință in orașele și satele din nord-estul Cretei.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bacau catre SISSI BAY, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate