Charter Aqaba - Marina Plaza Tala Bay, cu plecare din Bucuresti

Situat pe malul Mării Rosii, acest hotel de 4 stele oferă camere moderne cu aer conditionat si TV prin satelit. Printre facilitătile disponibile se numără Tala Bay Beach Club si piscine in aer liber.

Toate camerele Hotelului Marina Plaza Hotel Tala Bay au balcon privat. Unele camere au vedere limitată la mare, iar altele oferă vedere la piscină sau la muntii Aqaba din jur.

Centrul spa al Hotelului Marina Plaza asigură diverse tratamente curative si de infrumusetare, fiind specializat in tratamente tipice zonei Mării Moarte. Hotelul oferă si activităti zilnice cum ar fi aqua-aerobic, yoga si activităti pentru copii.

Solero, restaurantul principal al hotelului Marina Plaza, serveste preparate internationale si regionale. Oaspetii se pot bucura de sortimente locale de ceai si cafea, muzică live si narghilea la piscine.

Hotelul Marina Plaza se află la doar 250 de metri de plaja sa privată si asigură un serviciu gratuit de transfer spre centrul orasului Aqaba. Orasul antic Petra poate fi vizitat prin intermediul unei excursii de o zi, iar Wadi Rum este la doar 1 oră.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Marina Plaza Hotel Tala Bay, Aqaba, Iordania

Verifica tarife si disponibilitate