Kassandra Bay Village este o proprietate de 3 stele situată în Kriopigi (Halkidiki- Kassandra) care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele confortabile de la Kassandra Bay Village sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu duș. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Unele camere au balcon cu vedere la piscină.

La Kassandra Bay Village oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Bucătăria locală de la Kassandra Bay Village propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Kassandra Bay Village are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Kassandra Bay Village sunt: Stațiunea Kriopigi - 500 m, Stațiunea Kallithea - 5,0 km, Afitos - 8,0 km.

vezi mai multe

suplim transport; Autocar BUH - HKD, Kriopigi Bucuresti - Kriopigi; Autocar HKD, Kriopigi - BUH Kriopigi - Bucuresti; Package commission; Taxe Statiune 5 available rooms

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Turda catre Kassandra Bay Village, Halkidiki, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate