Ziua 1
Intalnire la ora 19:30 cu reprezentantul agentiei la intrarea in Parcul Carol. Plecare la ora 20:00 pe ruta BucureCeti a Giurgiu a Ruse a Sofia a Promachonas.

Ziua 2
Ne continuam traseul pe itinerariul Larisa - Nea Anchialos. Cazare in zona Nea Anchialos - Volos.

Ziua 3
Timp liber pentru odihna si plaja.

Ziua 4
Pe perioada sejurului, pe langa relaxare, plimbari, sau plaja, puteti opta pentru urmatoarele excursii optionale: Makrinitsa si orasul Volos Va invitam sa explorati poarta de intrare in taramul centaurilor, Peninsula Pelion, frumosul sat nobiliar Makrinitsa, supranumit si balconul Pelionului: strazi pietruite, case nobiliare cu acoperisul traditional din piatra, piata centrala cu privelistea panoramica asupra orasului Volos si fantana cu apa vie, muzeul de folclor si magazinele cu suveniruri handmade, precum si biserica cu hramul Sf. Ioan Botezatorul. Ne continuam drumul catre Volos, unul dintre principalele orase ale Greciei si al treilea port ca marime. Va sugeram o plimbare pe faleza generoasa, shopping in zona comerciala a orasului si, la sfarsit, puteti gusta din celebrele meze pentru care sunt faimoase tavernele din Volos. Tarif informativ 25 euro/pers.

Ziua 5
Insula Skiathos Ne deplasam catre portul Amaliapolis de unde ne vom imbarca pe vasul celebrului capitan Kostas. Vom petrece aproximativ 2.5 ore in orasul Skiathos unde aveti prilejul de a vizita Biserica Sf. Nicolae, fortareata Burtzi, stradutele pitoresti sau sa serviti masa de pranz. Urmatoarea oprire o vom face la plaja Koukounaries penru inca 2.5 ore de desfatare pe nisipul fin si de balaceala in apa de cristal a Marii Egee. Pe parcursul croazierei capitanul si echipajul ne vor incanta cu dansuri traditionale grecesti, Metaxa si multa voie buna. Tarif informativ 35 euro/pers.

Ziua 6
Manastirea Kato Xenia Manastirea Kato Xenia este situata in apropierea localitatii Almiros si este cunoscuta mai ales pentru faptul ca adaposteste o parte din braul Maicii Domnului si, de asemenea, icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului Straina. Maicutele ne vor servi cu cafea si dulciuri si vom avea ocazia sa cumparam produse traditionale fabricate chiar de ele in manastire.

Ziua 7
Mocanita Greciei Va invitam la o plimbare cu trenuletul istoric Trenaki, una din emblemele Peninsulei Pelion. Avand una dintre cele mai inguste sine de tren din lume, doar 60cm, garnitura de numai 4 vagoane porneste din localitatea Ano Lachonia si face o calatorie de aproximativ 90 minute pe un traseu montan superb. Se traverseaza si podul Taxiarchis sau podul De Chirico, proiectat de celebrul architect. Destinatia este localitatea Millies unde puteti savura o cafea in piata centrala, va puteti delecta cu mancaruri traditionale la tavernele din zona sau puteti vizita muzeul de folclor. La ora 15 se face traseul retur catre Ano Lachonia. Tarif informativ 45 euro/pers.

Ziua 8
Manastirile din Evia de Nord Ne deplasam catre portul Glyfa de unde luam ferryboat-ul catre Insula Evia. Odata ajunsi pe insula, prima oprire o vom face in localitatea Prokopi, la Biserica Sf. Ioan Rusu, protectorul celor bolnavi si simbolul religios al insulei. Ne continuam traseul si mergem in Parcul National Drimona unde vom vizita Manastirea Cuviosului David. Tarif informativ 40 euro/pers.

Ziua 9
NEA ANCHIALOS a BUCURESTI Dimineata, la orele 10.00 ne imbarcam pentru intoarcerea catre Romania pe traseul Larisa a Promachonas - Sofia a Ruse a Giurgiu a Bucuresti. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitati vamale.


SERVICII INCLUSE - Transport cu autocar clasificat pentru curse internaC?ionale;
- 7 nopti cazare in zona Nea Anchiallos a Volos
- Mic dejun
- Ghid insotitor.


SERVICII NEINCLUSE - Asigurarea medical?; 
- Supliment camera single 100 euro
- Asigurare Travel (medicala+storno);
- Intr?rile la obiectivele turistice;
- Excursii optionale;
- Taxa de statiune (se achita la receptia unitatii de cazare)vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Volos
Transport Autocar Iri Travel - Bulgaria Volos - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre Program Seniori Nea Anchialos-Volos Autocar 2023, Toate locatiile, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate