Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Testimoniale

Mulțumesc agenției Crisoldo Tour pentru vacanța în nestematele Rusiei, Moscova și Sankt Petersburg, o organizare pe măsura grandoarei de acolo, ce-i drept timpul puțin cam scurt, însă relativ suficient pentru a acoperi marile monumente care merită văzute. Cât despre disponibilitatea personalului agenției pot spune că a fost ireproșabilă, mereu la dispoziția clientului, ceea ce mă face să-mi organizez, fără discuție, și urmatoarele vacanțe cu ei.

Iulia Filip

Cluj-Napoca
Excursia organizată de cei de la Crisoldo în Bratislava, Praga și Viena a fost una din cele mai faine la care am participat. Atmosferă făină, organizare bună, cazarea și mâncarea au fost peste așteptări având în vedere prețul foarte bun al pachetului, locurile vizitate: superbe. Au ei grijă de tot. Sigur mai merg cu ei.

Cristina Breiak

Cluj-Napoca
Aștept cu mare interes de fiecare dată sejururile și ofertele prezentate de Rareș de la Crisoldo! M-am bucurat de seriozitate, cazări și organizare peste așteptări, la prețuri foarte avantajoase, în locații superbe. Preferatele mele au fost Barcelona, Praga, Malta și Cipru. Deabia aștept excursia de la Paris! Mulțumesc Crisoldo Tur!

Alexandru Paladoiu

Cluj-Napoca
Sejurul nostru în Suedia a fost foarte reușit și datorăm asta în primul rând domnișoarei Amalia (cu surâs cald și prietenos) și implicit Agenției Crisoldo, care ne-a ajutat cu solicitudine și competență să facem cele mai potrivite alegeri. Multe Mulțumiri.

Angela și Aurel Marcu

Cluj-Napoca