Crisoldotur

Adresa: Str. Republicii, nr 3, Cluj-Napoca, Jud. Cluj
Nr. Reg. Com.: J20/52/08.02.1999
CUI: 11443968

Licenta de turism: 1012 / 30.01.2019
Polita de asigurare: I nr. 50999 valabila pana la 06.11.2019
Brevet Turism: 25628 / 27.12.2018
Manager Turism: Solomon Mircea Dan

Cont Lei:+++
Cont Euro:+++
Cont USD:
Banca: Banca

Tel.: 0 371 077 499
Tel. mobil: 0727 892 322
E-mail: office@crisoldotur.ro

Despre noi


Să călătorești e cea mai bună afacere de familie…

,,Ce vrei să te faci când vei fi mare?”. Puțini știm atunci, copii fiind, că vrem să ,,devenim”… călători. Să vedem lumea, să trăim, pe rând, cât mai autentic, tot ce are ea de oferit: culori și oameni, civilizații de mult uitate sau faimoase datorită progresului, locuri care au stârnit curiozitatea a mii și mii de oameni sau locuri ascunse, pe care le descoperi întâmplător și care îți rămân în suflet.
E o nevoie de evadare din cotidian care zace în fiecare dintre noi. Însă, așa cum frumos au ilustrat cartea și filmul ,,Into the wild”, fericirea e reală doar atunci când e împărtășită, o lecție pe care unii o învățăm mai devreme în viață, alții mai târziu.
Noi am călătorit de la o vârstă fragedă.

Erau anii ’90, nu exista agenția pe-atunci, însă am încercat mereu să călătorim în grup mare, ne simțeam bine așa, ne plăceau oamenii și atmosfera care se crea în fiecare călătorie.
Eram, de loc, din Hunedoara, iar pe timpul verii veneau prieteni din Germania. Ne strângeam toți, familie și prieteni, și, cum meleagurile străine nu erau tocmai accesibile în perioada respectivă, am început cu România: alegeam de regulă litoralul sau zona de munte – Bran, Sinaia, Poiana Brașov sau Straja erau destinațiile noastre preferate.

În 2003, când pentru a călători în străinătate nu mai era nevoie de viză, am hotărât să deschidem agenția de turism. A fost o urmare naturală a modului nostru de a ne petrece timpul alături de familie și prieteni.
A fost Grecia, cu insulele Creta, Corfu, Rodos și Zakynthos. De altfel, a rămas și destinația noastră preferată, ne-am întors de multe ori acolo… În același timp, am încercat întotdeauna să descoperim noi locații, cât mai diverse, cu tradiții deosebite și un specific culinar aparte. Alegeam mereu mici taverne sau restaurante cu specific tradițional, la rândul lor afaceri de familie. Acolo găsești autenticul – atât în mâncare, cât și în atmosfera locului.

Noi întotdeauna am gândit această agenție ca o afacere de familie și reflectă oarecum valorile noastre. Suntem împreună în această ,,călătorie”… Participam mereu, întreaga familie, la aceste ieșiri, încă de la bun început, tocmai pentru că ne plăcea compania celorlalți, distracția, glumele și voia bună specifică acestor călătorii. Mergeam cu oameni pe care îi cunoșteam deja, ca prieteni de familie, sau cu oameni pe care urma să îi cunoaștem pe traseu, oameni care și-au făcut un obicei din a călători sau oameni care ieșeau pentru prima dată din țară, iar domeniile de activitate ale acestora sunt extrem de variate! Acesta este și farmecul: ne adaptăm și ținem cont de preferințele oamenilor, suntem acolo, alături de ei și scopul nostru, ca și al lor, e ca toată lumea să se simtă bine. Și, în general, oamenii au fost mulțumiți și au apelat