Campina

Campina

Localizare: Vila Campina din Techirghiol este localizata in centrul statiunii, la o distanta de 100 m de Manastirea Sf. Maria si de lacul Techirgiol. Descriere:  Capacitatea vilei este de 30 de locuri in camere duble. Vila nu detine restaurant. In jurul vilei exista o multime de terase si restaurante unde se poate servi masa.  Camere: Camerele au in dotare aer conditionat, TV si cablu tv , frigider.  Servicii gratuite: Informatii turistice, parcare. Servicii cu plata: aer conditionat, tratament de specialitate la  Baza de tratament din cadrul manastirii 'Sfanta Maria'. Animale de companie: Accesul cu animale de companie este interzis. Tratament: Baza de tratament din cadrul manastirii 'Sfanta Maria' se afla la parterul unui corp al hotelului 'Sfanta Maria', ocupand o suprafata de aproximativ 600 metrii patrati. Ea cuprinde un cabinet medical de consultatii, doua cabinete de electroterapie, un cabinet de unde scurte si un grup sanitar.  Factorii terapeutici la baza de tratament sunt: apa lacului Techirghiol, cloruto-sodica in care predomina clorurile si sulfatii de sodiu si magneziu cu mineralizare totala de 85%, namolul sapropelic din lac, precum si bioclimatul de stepa cu influente marine. Indicatiile terapeutice cuprind o gama larga de afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni ginecologice si dermatologice ( ca indicatii majore ), pe langa acestea putand fi tratate si unele boli asociate.
CAZARE
de la
EUR3311EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
CAZARE
de la
EUR3459EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii

HOTEL ANINA

la numai 350 m fata de lacul Techirghiol vezi hotelul pe harta
Localizare: este amplasat in centrul orasului Techirghiol, intr-o zona linistita, vis-a-vis de Manastirea Sfanta Maria si la 2 minute de mers fata de lac Descriere: Hotelul dispune de 37 de camere si 4 camere single, restaurant, terasa, bar. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, acest serviciu fiind inclus in tariful de cazare. Unitatea a receptionat in toamna anului 2022 un corp nou de hotel (corp C), marindu-si capacitatea de cazare cu 42 locuri in camere duble matrimoniale, dispuse pe 3 nivele. Camerele sunt dotate cu pat matrimonial, sistem de aer conditionat centralizat, balcon, baie cu dus walk-in. Accesul la etajele superioare se poate efectua si cu doua ascensoare, care deservesc cele 3 corpuri ale hotelului. Politica copii: Copiii pana la 8 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, pe locul adultilor, nu mai mult de unul; copiii mai mari de 8 ani, pana la 14, achita pat suplimentar, 65 lei/noapte; cei ce trec de 14 ani, sunt considerati adulti si achita contravaloarea unui loc in camera. Servicii gratuite: parcare, servicii internet wireless, casa de valori la receptie, tv cablu Alte info: Camera single va fi valorificata la pretul de 80% din tariful camerei duble. In perioada 01.07-31.08.2023, nu se valorifica camere duble in regim de single Tratament balnear: Tratamentul se asigura optional la baza de tratament a Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol, prioritate la consultatie avand pacientii internati in sanatoriu. Tratamentul include 3 proceduri/zi: una majora si 2 minore, la recomandarea medicului, dupa o consultatie de specialitate. Ziua de luni, este aglomerata la consultatie si este posibil ca turistii sa nu mai beneficieze de consultatie si tratament, aceasta zi nu se mai poate recupera pe parcurs; recomandarea este ca turistii sa intre la consultatie in oricare alta zi lucratoare. Tratamentul se efectueaza numai daca turistii si-au achizitionat minim 10 nopti cazare!!!
CAZARE
de la
EUR7449EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Sfanta Maria

Sfanta Maria

centrul orasului Techirghiol vezi hotelul pe harta
Localizare:  Hotelul este situat in centrul orasului Techirghiol, in incinta manastirii Sfanta Maria, ocupand o suprafata de aproximativ 600 mp. Descriere: Hotelul detine un cabinet medical de consultatii, doua cabinete de  tratament  electroterapeutic, un cabinet de tratament de unde scurte. Cabinetele sunt dotate cu aparatura de ultima generatie.  *Baze de tratament proprie Camere: Hotelul are o capacitate de 70 de camere, dotate cu TV, frigider si grup sanitar propriu. Restaurant: Hotelul dispune de restaurant. Masa se poate servi si in sistem bon valoric. Servicii gratuite: Informatii turistice. Servicii cu plata: Tratament, servicii de spalatorie si calcatorie. Tratament: Factorii terapeutici la baza de tratament sunt: apa lacului Techirghiol, cloruto-sodice in care predomine clorurile si sulfatii de sodiu si magneziu cu mineralizare totala de 85%, namolul sapropelic din lac, precum ei bioclimatul de stepe cu influente marine. Indicatiile terapeutice cuprind o game larga de afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni ginecologice ei dermatologice (ca indicatii majore), pe langa acestea putand fi tratate ei unele boli asociate. Animale de companie: Accesul este interzis. Atractii in zone: Lacul Techirghiol
CAZARE
de la
EUR9934EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii