LONDRA - LOCUL DE UNDE SE DA ORA EXACTA

Londra - locul de unde se dă ora exactă

 

Acum lumea este diferită, vremurile s-au schimbat, dar sunt sigur că iubitorii de călătorii își amintesc cu drag de momentele în care se putea vizita o tară sau o locație, fară prea multe complicații. Pentru cei care sunt interesați de călătorii scurte și dese în Europa în care ai nevoie de un bilet de avion și un hotel frumos în care să benefiezi de o camera de lux, mergem astăzi în Londra.

           

Cea mai interesantă senzație pe care o vei avea este momentul în care, după ce aterizezi vei auzi clar acea limba engleza curata cu accent britanic, apoi la ieșire din aeroport vei avea o senzație ciudata datorită faptului că toate autoveiculele circulă pe cealaltă parte a străzii.

 

            În cazul în care aterizezi pe aeroportul din Luton, te costă aproape 20 £ ca să ajungi în centrul Londrei, asta dacă nu vrei să mergi la 1st class. Vei merge cu un bus din aeroport până la stația de tren din Luton, iar după 30-40 de minute ajungi în stația Kings Cross. Mai ai puțin, de aici iei un taxi și admiri de pe fereastra acestuia câteva obiective turistice, în direcția spre hotel. Dar care hotel? Mai jos regăsești cele mai luxoase 5 hoteluri localizate în Londra.

 

  • The Cadogan este un Boutique hotel de 5 stele, care a fost construit în 1887, acesta se află pe strada Sloane și este la 10 minute de mers pe jos fata de Parcul Hyde, unde se află minunatele lebede.
  • Cheval Three Quays at the Tower of London este un aparthotel modern cotat evindent tot la 5 stele. Fiecare apartament din acest hotel este foarte spațios și are un design care se deosebește prin forme geometrice fine, suprafețe sclipitoare dar și un sistem inteligent de iluminare. Acesta se află la 5 minute de mers pe jos fața de stația de metrou într-o zonă cosmopolită.
  • Corintia, 5 stele, aflat foarte apoape de piață Trafalgar, acest hotel se deosebește prin eleganta și lux, la cel mai înalt nivel. Consturit în 1885 într-una din cele mai prestigioase zone ale Londrei, hotelul oferă posibilitatea oaspeților de a se bucura de tratamente la centrul de spa ESPA Life.
  • Kimpton – Fitrzory London, 5 stele, nu avem cum să nu reamintim de acest hotel, clădirea în care se afla fiind listată la gradul II. Proprietatea fastuoasă se mândrește cu un izbitor exterior și interioare luxoase cu design contemporan. Foarte aproape de acest hotel se află Covent Garden și British Museum.
  • Four Season Hotel London at Ten Trinity Square, numele își spune cuvântul. Acest hotel de 5 stele este situat la doar 200 de metri de Tower of London, și oferă servicii la cel mai înalt nivel. La restaurantul acestuia te poți bucura de o cină oferită de un șef cu 3 Stele Michelin.

 

            După ce stai câteva zile la unul din aceste hoteluri și vizitezi tot ceea ce ți-ai propus, cu siguranță că vei simți cu adevărat ospitalitatea și serviciile de care poți beneficia într-una din cele mai importante capitale din lume, Londra – locul de unde se da ora exactă.

           

            Daca te aflii în Anglia și nu ți-ai făcut încă timp să faci câteva vizite, iți recomandam cu drag partenerii noștri din Shrewsbury care te pot ajuta în organizarea unei călătorii de neuitat, www.get-free.co.uk. 

 

Lasa un comentariu