CUM IMI FAC 4 VACANTE INTR-UN AN DOAR CU 1000 DE EURO?

Cu toții ne dorim să vizităm cât mai multe locații, iar dacă se poate să nu plătim nimic ar fi de-a dreptul perfect. Există în mediul online o grămadă de sfaturi legate de călătorii, sunt călători care fac asta fără nici un ban în buzunar sau o fac cu o sumă foarte mică. Aceste tipuri de vizite a diferitor țări poate fi mai mult sau mai puțin realizabil.

În primul rând trebuie să ținem cont de faptul că, persoanele care călătoresc fac parte din mai multe categorii, unii merg că să lucreze în altă țara, alții fac couchsurfing(dorm la persoane care oferă cazare fără a cere nimic în schimb), alte persoane călătoresc prin asociații pentru diferite scopuri, iar alții în interes de serviciu. Eu personal mi-am dorit să devin însoțitor la bordul unui avion, dar datorită conjuncturii am ajuns să lucrez în agenție de turism. 

Am creat acest ghid pentru persoanele cu un stil de viață care îi mulțumește, dar totodată care vor să se recupereze, să se destindă, să aprecieze locațiile și amintirile din vacanțele lor. Prin urmare dacă ești o persoană organizată, ai un loc de muncă pe care îl apreciezi și care îți aduce un venit mediu cu care poți economisi 85 de euro în fiecare luna, atunci cu siguranță îți vei putea îndeplini visul de a călători. Tot ceea ce trebuie să faci este să urmărești și să implementezi pașii mei în viața ta. 

În primul rând că să pot oferi 100% la locul de muncă, am observat că trebuie să ofer o mică pauză creierului, astfel am creat un sistem prin care să pot merge în 4 vacanțe pe parcursul unui an de zile și nu doar într-o vacanță, cum este modelul clasic, nu de alta dar aceasta se lasă mult așteptată și trece repede. 

Un lucru foarte important pe care îl iau în considerare, este faptul că, pentru a alege o vacanță la un tarif bun trebuie să am flexibilitatea  de a solicita 1-2 zile de concediu, deoarece trebuie să mă adaptez  la perioada în care găsesc cel mai ieftin bilet de avion și hotel. 

Prima vacanță pe care o fac trebuie să fie cuprinsă între lunile Ianuarie – Februarie, aici recomand efectuarea unui City-Break de 2-4 zile. Trebuie să îmi pregătesc  totul cu 1-2 luni înaintea plecării și încep prin a căuta perioada și locația unde găsesc cel mai ieftin bilet de avion, apoi caut un hotel de 3 stele cu nota de minim 7 pe Booking ca să nu am surprize, când găsesc un hotel care are peste nota 8 îl rezerv imediat.  Dacă mă încadrez până în 200 de euro de persoană, m-am rezolvat. Locații de vizitat: Roma, Florența, Milano, Veneția, Malmo, Amsterdam, Valencia, Paris, Londra, Berlin, Frankfurt, Bruxelles. 

A2-a vacanță trebuie să fie cuprinsă între lunile Aprilie-Mai, aici aleg de obicei o minivacanță mai aproape de plajă și soare. Câteva locații pe care le recomand a fi vizitate sunt: Malaga, Bari, Malta, Ayia Napa, Creta, Antalya, Hurghada, Marrkech, Barcelona, Tenerife.  Pentru această călătorie aloc undeva la 250 de euro de persoană. La fel ca și la prima vacanță, încerc să îmi fac rezervarea din Februarie sau Martie.

Pentru a3-a vacanță aștept până la toamnă, deoarece în lunile Septembrie-Octombrie găsesc oferte foarte bune la zborurile chartere și aloc aproximativ 400 de euro de persoană, fără să am pretenții la ceva super luxos. Dacă reușesc să rezerv această vacanță din timp, de obicei sunt încântat de ceea ce găsesc, fiindcă prețurile sunt reduse până la 50% și am o gamă foarte largă de hoteluri și locații pe care le pot vizita. Dacă trece timpul și nu mi-am cumpărat vacanță, abordez ofertele last minute. 

La final ca să închei ciclul celor 4 vacanțe pe an, aleg o piață de crăciun, aceste piețe se desfășoară  la începutul lunii Decembrie în Viena, Praga, Budapesta și costă în jur de 150 de euro. 

Cu toate cele 4 vacanțe mă străduiesc să mă încadrez în suma de 1000 euro. Este bine de știut ca pe lângă ofertele pe care le găsesc pe internet, pot apela la o agenție de turism pentru a-mi rezerva vacanțele din timp doar cu un avans minim și nu trebuie să îmi faci griji de faptul că trebuie să scot dintr-un foc cei 1000 de euro.  

Eu călătoresc cu Crisoldo Tur, pentru că aici găsesc Vacanțe Exotice, Vacanțe în Europa și City-Break-uri dar și pentru ca lucrez aici. Dacă vrei să călătorești și tu cu noi ai următoarele beneficii:

1. Rezervare în baza unui avans de doar 30%, pentru că știm cât de dificil este să scoți o sumă mare de bani atunci când apare oportunitatea. 

2. Prețuri competitive cu ceea ce găsești în mediul online, datorită parteneriatelor solide pe care le avem cu cei mai mari furnizori de servicii turistice din lume. 

3. Informații despre locațiile pe care vrei să le vizitezi, deoarece persoanele din echipa noastră au vizitat peste 200 de locații din peste 40 de țări.  

4. Asigurare storno pentru fiecare contract pe care îl închei cu noi, ca să te asiguri că nu pierzi banii. 

5. Ghidare telefonică 24/7 în vacanță dacă întâmpini probleme, pentru că suntem conștienți că în orice călătorie poate apărea ceva neprevăzut. 

6. Program de fidelizare dacă ne recomanzi altor prieteni, fiindcă vrem că să te recompensăm pentru poveștile frumoase pe care le spui despre noi. 

Câteva aspecte pe care eu le iau în considerare și vi le recomand și vouă: 

Atunci când văd tariful, dacă îmi convine rezerv pe loc sau cât mai repde posibil, altfel s-ar putea să îmi pară rău, doarece companiile aeriene și mai nou cele hoteliere, folosesc tarife dinamice iar acestea se pot modifica în orice moment. Algoritmul acestor tarife este bazat pe numărul locurilor disponibile dar și pe numărul de căutări efectuat pentru aceeași destinație în aceeași perioadă. 

Atunci când călătoresc cu avionul, mă feresc să merg în vacanță în perioada sărbătorilor legale deoarece, biletele de avion și hotelurile pot fi foarte scumpe. 

 În funcție de ofertele pe care le găsesc, uneori inversez vacanța din Aprilie-Mai cu cea din Septembrie -Octombrie. 

 

Lasa un comentariu